Irena Gracin

Irena

Put yoge vratio me mojoj pravoj prirodi, za mene yoga je ljubav, strast, intenzitet boja, okusa, mirisa, život.Moj prvi susret s yogom, prije pet godina, je bio automatsko privlačenje, prepoznavanje, poštovanje i zahvalnost, nakon toga sve je prirodno teklo i dalje teče.

Moja transformacija, životne promjene, osobni rast, yoga me je rastavila na svim nivoima, sastavila i jednostavno me čini boljom i kompletnijom osobom.  Iz svog iskustva mogu potvrditi da čim promijeniš sebe, sve oko tebe magično sjeda na svoje mjesto, vrlo jednostavno ako stvarno dozvoliš da te svjesnost i mudrost života vode.

Ljubav prema pokretu, plesu, kreativnom izražavanju i svjesnijem i dubljem shvaćanju stvari i života  pretočila sam u yoga praksu, yoga je čin ljubavi, svaki put me uzvisi u više sfere, prepustim se slobodnom letu, ispusti nešto predivno u meni, oazu mira, osmjeh na licu, ispunjeno srce, jednostavno osjećam:) takvu energiju i princip nastojim prenijeti na svojim satovima.

Zahvalna sam svojim učiteljima Marcu i Petri Bianco i svim predivnim ljudima s kojima imam privilegiju dijeliti ovu vještinu.

Završila sam Pink Elephant Yoga Institut 2017. godine, RYT 300 i Yin yoga RYT 50 (Sebastian Pucelle i Murielle Burellier).

Yoga je za mene način života, svakodnevno usavršavanje, daljnji rad i rast je ono što me iznova vraća na početak prostirke.

Namaste.